Lammers Verhuizingen en Transporten zijn deskundige bedrijfsverhuizers met veel ervaring in projectverhuizingen. Tevens hebben wij veel organisatorische- en logistieke kennis en ervaringen. Wij zijn onder andere gespecialiseerd in het verhuizen van zorginstellingen, kantoren, scholen, werkplaatsen en fabrieken.

Zakelijk verhuizen met Lammers Verhuizingen

Verhuislift

Bij gebouwen met moeilijk toegankelijke trappenhuizen of hoogbouw hebben wij de beschikking over een verhuislift met een lengte van 20 meter die reikt t/m de 6e verdieping. Daarnaast is er een demontabele verhuislift die in een nauwere situatie geplaatst kan worden.

In- en uitpakservice

Wij hebben een team beschikbaar dat op efficiënte wijze alle te verhuizen zaken in kan pakken met de garantie dat er geen breuk- of verliesrisico is. Zij weten door hun ervaring en specialistische kennis het volume van de verhuizing te reduceren doordat zij de beschikbare dozen efficiënt weten te benutten.

Verhuismaterialen

Wij gebruiken rolcontainers, kastendiepladers voor het verplaatsen van volle (archief-)kasten en overig rollend materiaal zoals ‘hondjes’ en luchtbandenwagens. Daarnaast hebben we archiefboxen die tegen een kleine vergoeding beschikbaar worden gesteld.

Verhuisdozen en inpakmaterialen

Bij een complete verhuizing stellen wij sterke verhuis- en boekendozen beschikbaar zonder kosten. Een effectief gebruik van dozen reduceert het volume van uw verhuizing waardoor u kosten bespaard. Daarnaast stellen wij inpakpapier beschikbaar.

Handyman

Wij hebben een team van gespecialiseerde ‘klusjesmannen’ beschikbaar die exact weten hoe de inboedel/inventaris snel en zonder beschadiging moet worden gedemonteerd, vervolgens geplaatst en gemonteerd moet worden. Daarbij wordt het ophangen en/of aansluiten van bijvoorbeeld het af- en aansluiten van apparaten. Ook kan het pand bezemschoon worden opgeleverd.

Opslag

Tijdens een zakelijke verhuizing kunt u behoefte hebben om diverse stukken (tijdelijk) op te slaan. Wij bieden hiervoor verschillende opslagmogelijkheden.

 

Verhuislift Lammers Verhuizingen

Wij beschikken
over de modernste
(hulp-)middelen

Verhuisdozen Lammers Verhuizingen

Handyman van Lammers Verhuizingen